Com dissenyar una bona pinça

- 2022-02-11-

La majoria d'eines de soldadura(pinça)estan especialment dissenyats per al procés de muntatge i soldadura d'un determinat conjunt de soldadura. Són dispositius no estàndard i sovint s'han de dissenyar i fabricar segons les característiques del mecanisme del producte, les condicions de producció i les vostres necessitats reals. El disseny d'eines de soldadura és un dels continguts importants de la preparació de la producció i també és una de les tasques principals del disseny del procés de producció de soldadura. Per a les indústries manufactureres com ara automòbils, motocicletes i avions, no és exagerat dir que no hi haurà productes sense eines de soldadura. A través del disseny del procés, presenteu el tipus d'eina requerit, l'esbós de l'estructura i una breu descripció, i completeu l'estructura detallada, el disseny de les peces i tots els dibuixos sobre aquesta base.

La qualitat del disseny d'eines(pinça)té un impacte directe en l'eficiència de la producció, el cost de processament, la qualitat del producte i la seguretat de la producció. Per tant, cal tenir en compte la viabilitat, l'economia, la fiabilitat i l'art a l'hora de dissenyar eines de soldadura.

En el procés de disseny i fabricació mecànica, el problema depinçageneralment existeix. En el procés d'acoblament de peces en una màquina, és a dir, es combinen i s'acumulen les dimensions rellevants de les peces. A causa de l'error de fabricació de la mida de la peça, hi haurà síntesi i acumulació d'errors durant el muntatge. L'error total format després de l'acumulació afectarà el rendiment de treball i la qualitat de la màquina. Això forma la relació interactiva entre l'error dimensional i l'error global de les peces. Dissenyar accessoris no és una excepció. És molt important determinar raonablement la tolerància dimensional i la tolerància geomètrica de les peces. (pinça)