Requisits d'ús segur per a manilles

- 2022-06-11-

El grilló és una connexió entre diferents objectes, que es pot utilitzar per a la connexió entre l'eslinga i l'eslinga o el cargol de la fona; per a la connexió entre la fona i la fona; com a punt d'elevació de l'eslinga combinada. Els requisits de seguretat dels grillons són els següents:
1. L'operador només pot utilitzar el grillet després d'haver estat entrenat.
2. Abans de l'operació, comproveu si tots els models de manilles coincideixen i si la connexió és ferma i fiable.
3. Està prohibit utilitzar cargols o varetes metàl·liques en lloc de passadors.
4. No es permeten grans impactes ni col·lisions durant el procés d'aixecament.
5. El coixinet del passador ha de girar amb flexibilitat al forat d'elevació i no es permet cap encallament.
6. El cos del grilló no pot suportar el moment de flexió lateral, és a dir, la capacitat de càrrega hauria d'estar dins del pla del cos.
7. Quan hi ha diferents angles de capacitat de càrrega en el pla del cos, també s'ajusta la càrrega de treball del grilló.
8. L'angle entre els aparells de dues potes que porta el grilló no ha de ser superior a 120°.
9. El grilló ha de suportar correctament la càrrega, és a dir, la força ha de ser al llarg de l'eix de la línia central del grilló. Eviteu flexions, càrregues inestables i no sobrecàrregues.
10. Eviteu la càrrega excèntrica del grilló.
11. Les inspeccions periòdiques raonables s'han de determinar segons la freqüència d'ús i la gravetat de les condicions de treball. El període d'inspecció periòdica no ha de ser inferior a mig any i la durada no ha de ser superior a un any i s'han de fer registres d'inspecció.
12. Quan el grillet s'utilitza juntament amb l'aparell de cable de filferro com a aparell d'unió, la part horitzontal del passador de l'grill s'ha de connectar amb l'ulell de l'aparell de cable de filferro, per tal d'evitar la fricció entre la corda i el grilló quan l'aparell s'aixeca, provocant que el passador giri horitzontal, provocant que el passador horitzontal es desenganxi del cos de la sivella.
L'ús correcte dels grillons és necessari per garantir la seguretat.