Què són els clips de corda de filferro forjat?

- 2024-09-03-

Caigudaclips de cable forjatSón elements de fixació especialitzats que s'utilitzen per assegurar i acabar els extrems de cables o cables. Aquests clips es produeixen mitjançant un procés de treball del metall anomenat forja amb gota, en el qual el metall escalfat es forma a la força en la forma desitjada mitjançant una matriu o motlle a alta pressió.


Els clips resultants consten de diversos components clau: aManilleta en forma de Uo cargol amb un extrem roscat, una cadira que s'ajusta a la forma de la corda de filferro i una femella que estreny el cargol contra la cadira per subjectar la corda de manera segura al seu lloc. El selló està dissenyat específicament per adaptar-se perfectament a la corda de filferro, proporcionant una connexió forta i fiable.

Caigudaclips de cable forjatsón essencials en moltes aplicacions industrials, de construcció i marines on s'utilitzen cables per suportar o aixecar càrregues pesades. Asseguren que el cable es mantingui fermament subjectat i impedeix que llisqui o es desprengui, mantenint així la seguretat i la integritat del sistema.


Aquests clips solen estar fets de materials d'alta resistència com l'acer o l'acer inoxidable, garantint la durabilitat i la resistència al desgast i la corrosió. També estan disponibles en diferents mides i dissenys per adaptar-se a diferents diàmetres i tipus de cables.