Principi autoblocant del cabrestant manual

- 2021-06-19-

Prenguem com a exemple el potent cabrestant japonès. Es basa en el fre automàtic per aconseguir l’autoblocament del cabrestant i el fre automàtic adopta un mecanisme de bloqueig doble, que no provocarà cap impacte al braç del fre sense frenar, de manera que el presentem principalment El mecanisme de bloqueig doble. El mecanisme de doble bloqueig es compon d’un rodet especial per mantenir bobinats de manteniment addicionals i la nostra única placa d’ancoratge de corda de filferro per garantir seguretat i estabilitat.

Un. Gireu el mànec en sentit horari, els tres cargols estrenyen l’embragatge i la roda d’embragatge. El revestiment del fre s’integrarà a l’engranatge de trinquet i s’elevarà la càrrega.

dos. Quan es redueix la càrrega, la força alliberada actuarà sobre la roda de l'embragatge i afluixarà el triple cargol. Si gireu el mànec en sentit antihorari, afluixareu els tres cargols, hi haurà un buit adequat entre el revestiment del fre i el trinquet i la càrrega es pot reduir a qualsevol velocitat.

tres. En el procés d’aixecar o aturar el descens, la tassa s’enganxa amb el trinquet i deixa de moure’s en qualsevol punt.

quatre. Els tres cargols que s’utilitzen per a l’embragatge i la roda de l’embragatge proporcionen un ajust efectiu amb un pas reduït. A més, el cable és tres vegades més gran i la velocitat d’estrènyer i afluixar els cargols és ràpida, de manera que garanteix l’acció instantània del fre mecànic.